YUNUS EMRE İLE DEĞERLERİMİZ "eTwinning" Projesi

Okulumuz 3/G sınıfı öğretmeni Kader YİĞİT'in ortak olduğu Yunus Emre İle Değerlerimiz isimli eTwinning  projesi, Kocaeli,Eskişehir, Balıkesir(2),Afyonkarahisar,Karaman,Burdur,Manisa illerinden bir araya gelen  8 proje ortağı ile yürütülmektedir.

YUNUS EMRE İLE DEĞERLERİMİZ "eTwinning" Projesi

Okulumuz 3/G sınıfı öğretmeni Kader YİĞİT'in ortak olduğu Yunus Emre İle Değerlerimiz isimli eTwinning projesi, Kocaeli,Eskişehir, Balıkesir(2),Afyonkarahisar,Karaman,Burdur,Manisa illerinden bir araya gelen  8 proje ortağı ile yürütülmektedir.

2021 Yılı UNESCO tarafından Yunus Emre ve Türkçe Yılı olarak ilan edilmiştir. Bu proje ile ilkokul öğrencilerinin "hayatını ve şiirlerini inceleyerek Yunus Emre'yi tanımalarını" ve "sevgi-saygı-hoşgörü-adalet-dürüstlük-sabır gibi değerlerimizi empati yaparak özümsemeleri" ile birlikte; öğretmenlerin proje tabanlı öğrenme becerileri ile öğrencilerimizin teknoloji becerilerinin de geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Proje Tanıtım Videomuz : https://youtu.be/M5FSQAw_xFk

01-02-202201-02-202201-02-202201-02-202201-02-2022