Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu
Sırrıpaşa Mah. Denizciler Caddesi No.183 Derince / Kocaeli

VİZYON

Her türlü bilimsel gelişmeyi izleyen, eğitim teknolojilerini kullanabilen; verdiği eğitimle çağdaş uygarlık düzeyini yakalayabilecek; kültürel değerleri benimseyebilecek; duygu ve düşüncelerini sanatsal faaliyetlerle ifade edebilecek; demokratik tutum ve davranışları geliştirmeye imkan verebilecek; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; çevreye, insana saygılı; bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmeyi kendine hedef edinmiş; ulaşılan bilgilerin paylaşıldığı; herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı bir merkez haline gelmek.

MİSYON

Okulumuzun fiziki imkanlarını öğrencilerin kullanımına etkin bir biçimde sunmak, bu imkanları geliştirmek, bu yolla eğitimi ezbercilikten kurtarmak, öğrencinin sosyal gelişimine ağırlık vermek, yeteneklerini geliştirmesine imkan tanımak, çalışanlar, öğrenciler, veliler ve çevreyle paylaşım-işbirliği-saygı ve dayanışmaya dayalı iletişim geliştirmek, okulun kaliteli eğitim sunan ve çevrenin sosyal-kültürel gelişimine katkıda bulunan bir kurum haline gelmesini sağlamak temel görevimizdir.

.

Normal Öğretim